loading

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. search for will uncover many web sites still.

De Krav Maga Worldwide ™ Force Training-divisie heeft verschillende trainingsprogramma’s die zijn ontworpen voor overheidspersoneel en kan worden geleerd in een relatief korte periode van instructie periode. We concentreren ons op goed geïntegreerde strategieën om ervoor te zorgen dat vergelijkbare zelfverdedigingsprincipes worden toegepast op een verscheidenheid aan gewelddadige situaties, en dat zelfverdedigingstechnieken gemakkelijk te toegepast  en met een minimale inspanning kunnen worden uitgevoerd onder noodweer situaties.

Wetshandhaving trainingsprogramma-informatie Krav Maga voor politieagenten  behandelt zaken die uniek zijn voor de rechtshandhavingsgemeenschap en die niet onder de reguliere integrale beroepsvaardigheidstrainingen (IBT) vallen. Krav Maga voor de politie leert hoe de beheersing van gemeenschappelijke situaties te verkrijgen, te herwinnen en te behouden. We richten ons op risicovolle en levensbedreigende scenario’s.

Militaire trainingsprogramma-informatie Krav Maga is ontworpen voor de Israëlische Defensiemacht om hun troepen de meest effectieve man op man gevechtsopleiding ter beschikking te stellen. Onze militaire tactische gevechtstraining is eveneens gericht op effectieve, efficiënte en zelfverdedigingstechnieken die toepasbaar zijn. Militaire eenheden worden getraind in verschillende stress scenario’s onder omstandigheden van extreme druk, desoriëntatie en afleiding om ervoor te zorgen dat ze zijn voorbereid op alle gevechtsscenario’s.

De Krav Maga Worldwide ™ Force Training-divisie is toegewijd aan het bieden van zelfverdedigingstechnieken voor wetshandhaving, veiligheid en militair personeel. We zijn er trots op rechtstreeks een levensreddende onderdeel te zijn voor het leveren van tactische gevechtstraining aan meer dan 500 wetshandhavingsinstanties wereldwijd en meerdere militaire eenheden die lokaal en wereldwijd zijn gestationeerd.

 

WAT KUN U VAN ONS VERWACHTEN!
  • GRATIS en geheel vrijblijvend intakegesprek.
  • Een, op basis van het intakegesprek, volledig bedrijfsspecifieke zelfverdediging & weerbaarheids cursus.
  • Een goede, simpele, maar uiterst effectieve basis op het gebied van zelfverdediging & weerbaarheid.
  • Scenariotraining, sport, spel en teambuilding.

 

CONTACT
Als je geïnteresseerd bent in onze trainingen, neem dan contact op. Het is misschien wel één van de beste beslissingen die je dit jaar maakt. Wij denken graag mee welke specifieke trainingsprogramma’s het beste passen bij uw en uw medewerkers
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Privacy en Cookiestatement