loading

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. search for will uncover many web sites still.

 
 
MEER DAN EEN TRAININGSCENTRUM

Safe en Fit trainingscentrum is een trainingscentrum voor iedereen, ongeacht achtergrond, geslacht, leeftijd, getraindheid op een veilige, effectieve en functionele manier kan werken aan zijn of haar fysieke en mentale weerbaarheid, om zo doende beter voorbereid te zijn wanneer er sprake is van een dreigende en/of fysieke confrontatie.

De instructeurs kennen de mensen in zijn/haar trainingen, de persoonlijke aandacht is erg belangrijk voor ons, je bent geen nummer bij Safe en fit, je hoort bij onze familie.

SAFE EN FIT TRAININGSCENTRUM IS OPGESTART IN 2008

door Klaas Hoekstra. Sinds 2008 verzorgen wij zelfverdedigingstrainingen Krav Maga in Buitenpost. Onze eerste locatie was een kleine gymzaal op het Lauwerscollege te Buitenpost. Elk jaar maakte Safe en fit trainingscentrum een sterke groei in het aantal leden en zijn wij enkele keren verhuisd naar grotere zalen om op meerdere dagen trainingen kunnen verzorgen.

In 2017 hebben wij de stap gemaakt voor een eigen trainingslocatie met twee grote trainingszalen aan de Einsteinstraat 6 te Buitenpost.

EN NU IN 2022

Bij ons staat heel hard trainen in een gezellige en gelijkwaardige omgeving centraal.
Op de mat is iedereen gelijk en voor ego’s of stoer gedrag is bij ons geen plaats.
Ons uitgangspunt is elkaar helpen en elkaar respecteren.
Sport en beweging zijn ongeacht de leeftijd en cultuur voor iedereen belangrijk.
Door het bieden van training in zelfverdediging en fitness dragen wij bij aan het realiseren van meer zelfvertrouwen en een betere lichamelijke conditie.
Safe en Fit trainingscentrum is het officiële Krav Maga Worldwide Trainingscentrum in Friesland.
Wij bieden u op een plezierige, veilige wijze, eenvoudige, logische en doelgerichte trainingen op het gebied van realistische zelfverdediging.

Ons gemotiveerd team gecertificeerde instructeurs bieden u hoogwaardige trainingen op het gebied van zelfverdediging, weerbaarheid en fitness voor jong en oud

.

De instructeurs kennen de mensen in zijn trainingen, de persoonlijke aandacht is erg belangrijk voor ons, je bent geen nummer bij Safe en fit, je hoort bij onze familie.

Onze Trainers