loading

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. search for will uncover many web sites still.

Scholen zijn verplicht om een veilige leeromgeving te creëren voor leerlingen, ouders en docenten Een plek waar de dialoog tussen leerlingen, docenten en ouders over thema’s als veiligheid vanzelfsprekend moeten zijn. verbale en fysieke agressie op scholen komt steeds vaker voor.

De cursus die wij verzorgen zijn speciaal gericht voor het voortgezet onderwijs als het basis onderwijs, waarbij de leerlingen leren om te gaan met verbale en fysieke agressie en pesten. De cursus kan tijdens de sportlessen in uw onderwijsinstelling als gegeven worden of op onzen eigen Trainingslocatie in Buitenpost.

Het doel van onze cursus is om leerlingen meer zelfvertrouwen en betere vaardigheden bij te brengen. Zowel bij verbaal als fysiek agressie, wat dan weer kan worden toegepast op scholen als in de huidige maatschappij.

De basisonderdelen die onder andere in ons lesaanbod aan de orde komen zijn: – het verbeteren van de houding – bewust worden van je eigen houding – het verbeteren van het zelfvertrouwen – stoot- en traptechnieken – zelfverdedigingstechnieken – iemand bedreigt jou met een wapen – verbale en non-verbale communicatie technieken – het analyseren van een dreigende situatie.

WAT KUN U VAN ONS VERWACHTEN!

  • GRATIS en geheel vrijblijvend intakegesprek.
  • Een, op basis van het intakegesprek, volledig bedrijfsspecifieke zelfverdediging & weerbaarheids cursus.
  • Een goede, simpele, maar uiterst effectieve basis op het gebied van zelfverdediging & weerbaarheid.
  • Scenariotraining, sport, spel en teambuilding.

CONTACT

Als je geïnteresseerd bent in onze trainingen, neem dan contact op. Het is misschien wel één van de beste beslissingen die je dit jaar maakt. Wij denken graag mee welke specifieke trainingsprogramma’s het beste passen bij uw en uw medewerkers
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Privacy en Cookiestatement