loading

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. search for will uncover many web sites still.

Krav Maga (Hebreeuws voor ‘gevecht van dichtbij’) is momenteel één van de snelst groeiende zelfverdedigingssport ter wereld, Door zijn effectief en efficiënte methode om jezelf te kunnen verdedigingen tegen een fysieke geweld.

Krav Maga die zijn oorsprong kent vanuit het Israëlische strijdkrachten in de periode van 1946 en daarna is doorontwikkeld.  De zelfverdedigingstactieken en technieken kunnen worden toegepast in de meest stressvolle en gewelddadige situaties ongeacht gewicht, kracht of geslacht. Het doel van Krav Maga is jezelf op een efficiënte en effectieve manier te verdedigen tegen de meest uiteenlopende fysieke aanvallen.

Trainingscentrum Safe & Fit werkt vanuit een curriculum die logisch is georganiseerd om het maximale uit de beoefenaar te halen, ontworpen om deelnemers te blijven motiveren in een positieve en veilige leeromgeving. De Krav Maga beoefenaar ontwikkeld zich op zijn/haar eigen niveau, tempo en onder stress toe te passen zodat je jezelf blijft ontwikkelen. Het curriculum ondersteunt je stap voor stap door alle Krav Maga technieken met als doel om een level af te sluiten met examen.

VRAAG (GRATIS) TWEE PROEFTRAININGEN AAN!

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Keuze proeftraining
Privacyverklaring.
Met het insturen van dit formulier ben ik mij bewust van, en ga ik akkoord met het verstrekken van mijn persoonsgegevens aan Safe & fit trainingscentrum ten behoeve van het verkrijgen van informatie.
Tevens respecteer ik de huisregels van Safe & Fit Trainingscentrum