loading

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. search for will uncover many web sites still.

Het is in ons land gelukkig nog niet zo dat het veiliger is door rood te rijden dan te stoppen, maar er zijn plaatsen in de wereld waar je liever niet voor een rood stoplicht staat, want voor je het weet ben je dan je auto kwijt. Toch zien we in Nederland een duidelijke stijging van het aantal auto’s dat onder bedreiging afhandig wordt gemaakt, het zogenaamde Carjacking. Het gaat dan met name om auto’s van de duurdere merken…

Door de steeds betere beveiliging op onze auto’s wordt het steeds lastiger om een auto te stelen zonder de originele sleutel. Vandaar dat er ook regelmatig wordt ingebroken in woningen op zoek naar de autosleutel. Carjacking neemt met name in Engeland, Frankrijk en België sterk toe, maar ook Nederland lijkt de dans niet te ontspringen (Bron: autotelegraaf)

Tijdens dit seminar zal aandacht worden besteed aan bewustwording, maar ook aan tactieken en technieken tegen carjacking.

Welke onderdelen behandelen we?

  • Leer de tactieken om effectief om te gaan met gewone verkeersagressie en carjacking.  
  • Verkrijg een diepgaand inzicht in de dilemma’s van leven en dood waarmee u te maken krijgt in verschillende autodiefstalscenario’s. 
  • Leer hoe u meerdere varianten van de meest voorkomende soorten autodiefstal kunt analyseren, beoordelen en bestrijden.
  • Tactieken en simulaties voor real-life carjackingscenario’s. 
  • Leer hoe u zich kunt verdedigen tegen en kunt reageren op een verscheidenheid aan wapens en bedreigingen, zowel binnen als buiten uw auto.
Neem makkelijk zittende kleding mee, buitenschoenen en zaalschoenen.
De kosten zijn € 15,00 per persoon, voor de leden van Safe & Fit trainingscentrum is deelname gratis!
Neem je auto mee!
Leeftijd: vanaf 16 jaar en ouder.
Reserveer snel via onze agenda.